Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hjälp till

Vill du delta i LUVRE?

LUVREs verksamhet har först och främst kännetecknats av deltagarnas nyfikenhet, envishet och entusiasm för fåglarna och naturen. Det har forskningsmässigt varit högt i tak - det är många nya forskningsidéer och metoder som setts dagens ljus inom LUVRE. Några har lett fram till banbrytande upptäckter, andra är för evigt glömda.

En person står och håller i en fågel. Tre andra tittar på. Foto.

Antalet deltagare i LUVRE har varierat starkt genom åren men de senaste åren har ett tjugotal personer varit involverade om året. Inom LUVRE finns allt från professionella forskare till amatörer, äldre som yngre, erfarna som nybörjare.

Alla med intresse för fjällens fåglar och natur kan vara med.

Är du intresserad av att deltaga i någon av de pågående projekten, eller har egna idéer om undersökningar, hör då av dig till Åke Lindström eller Martin Green, Ekologihuset, 223 62 Lund, 046-2224968 eller 046-2223816, e-post Ake [dot] Lindstrom [at] biol [dot] lu [dot] se (Ake[dot]Lindstrom[at]biol[dot]lu[dot]se) eller Martin [dot] Green [at] biol [dot] lu [dot] se (Martin[dot]Green[at]biol[dot]lu[dot]se).

Kontakt

Åke Lindström
Ekologihuset
223 62 Lund
E-post: Ake [dot] Lindstrom [at] biol [dot] lu [dot] se (Ake[dot]Lindstrom[at]biol[dot]lu[dot]se)

Martin Green
Ekologihuset
223 62 Lund
Telefon: 046 222 38 16
E-post: Martin [dot] Green [at] biol [dot] lu [dot] se (Martin[dot]Green[at]biol[dot]lu[dot]se)